Click Me Plzzzz

Thursday, June 22, 2017

Korea trip, Day 2 (Part 2) - Seoul

Salam hujung Ramadhan, dan selamat sejahtera buat semua~ ;3

Uwaah, tinggal beberapa hari saja lagi sudah nak masuk bulan Syawal. Ramadhan 2017 sudah hampir ke penghujungnya. Semoga kita semua diberi kesempatan lagi untuk bertemu dengan Ramadhan pada tahun hadapan. InsyaaAllah :)

Taklah, aku takde sewa dan pakai pun hanbok kat Bukchon Hanok tu. Aku usha-usha je orang lain yang beriya pakai hanbok sambil jalan-jalan dan bergambar sekitar sini ;3

Okay, as promised in my previous entry, berikut adalah sambungan 'report' aku berkenaan aktiviti merendek, merayau, jalan-jalan dan makan-makan di Seoul pada awal bulan lepas, together with my sis, and Fahmi (our hired tour guide to show us around Seoul for 2 days).

Tuesday, June 13, 2017

Korea trip, Day 2 (Part 1) - Seoul

Salam pertengahan Ramadhan 2017 buat semua, harap kalian sedang sihat-sihat saja dan masih 'steady' berpuasa setakat ini *2 thumbs up* ;3

'Gargoyle' (patung batu) singa kacuk naga jadian yang ada di luar hotel Loisir ni, kalau dia boleh bercakap, aku rasa dialog dia mungkin macam kat atas ni. Aku boleh bayangkan la dia cakap macam tu... X'3

Baiklah, ini sambungan 'report' aku berkenaan aktiviti merendek, merayau, jalan-jalan dan makan-makan di Seoul pada awal bulan lepas, together with my sis, and Fahmi (our hired tour guide to show us around Seoul for 2 days) ;3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...